Referenties

In de afgelopen jaren hebben wij de promotieartikelen en relatiegeschenken voor verschillende opdrachtgevers mogen verzorgen. Onderstaand een overzicht van wat zij van ons vinden!
 Willem Barendse, Nova Zembla Consultancy & trading

Nova Zembla Consultancy & trading werkt sinds onze opstart al met Promo Advies! samen. Promo Advies! levert super leuke, afwisselende pakketten, een goede service en een snelle M2 adviseert ons hierin op een professionele manier waarbij ze altijd goed inventariseren wat onze wensen zijn.
www.novazemblagroup.comMarielle Siebelink, communicatie specialist - PinkRoccade Healthcare

PinkRoccade Healthcare is zeer tevreden over Promo Advies! als leverancier.
Er wordt op een prettige manier meegedacht en er wordt snel geschakeld wanneer nodig zowel per mail als per telefoon. Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking.
www.pinkroccade-healthcare.nlNathalie Ipenburg, marketing/communicatieadviseur - WVM

In de onoverzichtelijke markt van promotie artikelen is het fijn dat er een betrouwbaar bedrijf is, die met je meedenkt en niet beroerd is iets extra's te doen. Wat wij ook waarderen is de snelle afhandeling, Promo Advies! komt altijd haar afspraken na!
www.wvm.infoWillem Barendse, Managing Director - Imtech Analyser Systems

Persoonlijke aandacht, met gevoel voor Imtech en met wat zij uitstralen.
www.imtech.nlDewi van de Wal, communicatie specialist - Den Haag Marketing

Den Haag Marketing werkt met Promo Advies! samen voor gadgets en give aways voor beurzen en salesmissies. Promo Advies! adviseert ons hierin goed en duidelijk met een aangegeven budget en bieden dus in tegenstelling tot andere partijen een samenwerking van a tot z en controleren ook achteraf altijd de tevredenheid. Een echte waar voor je geld aanrader!
www.denhaag.comInge Scheele, medewerkster communicatie & marketing - NRP Dagbladen

Promo Advies! heeft al meerdere tailormade opdrachten voor NRp Dagbladen uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de uiteindelijke resultaten én onze samenwerking.
www.nrp.nlVanessa van der Voorden, Marketing & Communicatie - Nikon Europe

Een prettige partner die altijd klaar staat om te ondersteunen en te adviseren.
Promo Advies! biedt een uitstekende service!
www.europe-nikon.comAgnes ter Weijden, Business Practices - Fujitsu

Fujitsu hecht grote waarde aan (h)echte en lange termijn partnerships met klanten, partners, (nieuwe) medewerkers en leveranciers. Promo Advies! stelt ons nog beter in staat onze business relaties te versterken en nieuwe te bouwen.
nl.fujitsu.comKarin van Aalderen, Nazca Vormgevers

Wij kunnen altijd rekenen op de enthousiaste medewerking van Mathilde bij het zoeken en realiseren van originele gadgets voor onze campagnes. Vandaar dat we als Bureau voor Enthousiasme al jaren samenwerken met Promo Advies!
www.nazca.nl